PASTRUES GËLEQERE

4,20 5,50 

Përdorimi : Përdoret për të pastruar njollat ​​e gëlqeres në sipërfaqe si xhami, pasqyra, pllaka, armatura, kuzhina, banja dhe qeramika në shtëpinë tuaj. Spërkateni në zonën ku ndodhet njolla e gëlqeres prisni 2 minuta. Prisni dhe lajeni me ujë.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Acid inorganik ≤ 5, çdo surfaktant ≤ 5, ujë i deionizuar, DMDMH.
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet