PASTRUES LAVAMANI

3,80 4,60 

Përdorimi : 1L solucion mund të tretet me 3L ujë.Perdoret në njolla të forta, gëlqere dhe yndyrëra të krijuara në lavaman dhe pjesë të tjera të banjos.
Pas aplikimit pastrojeni me një leckë microfiber.Gjithshtu dhe dezinfekton vendin nga bakteriet e pa dëshiruara.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Hydroxyethyl amine CAS NO:111-42-2 5%, Sodjum hidroksid CAS NO: 1310-73-2 3-5%, Difosfonik acid CAS NO: 2809-21-4 3-5%, Substancë e Acidit anionik CAS NO:85536-14-7 5-7%, EDTA CAS NO: 60-00-4 ≤5% .
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi, Hotelieri

Shtëpi: Solucionet