PASTRUES NJOLLASH – DELUX SKARIA

4,50 25,00 

Përdorimi: 1L me 5L ujë max mund të tretet varësisht nga njolla.​
Aplikojeni në vendin e ndotur 1 min prisni dhe më pas fërkojeni me një brushë të butë adekuate, ose leckë mikrofiber.​
dhe pastrojeni me makinë profesionale me fuqi motorike për thithje.​

Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djegë lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndhihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjëherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti) ​

Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Substancë aktive anionike 3-10% , substancë aktive nanionike ≤5%, boraks ≤5%,DMDMH, uje i destiluar.

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet