PASTRUES GJENERAL 500ML

3,60 

Përdorimi : Tundeni para përdorimit, spërkateni në vendin e ndotur, prisni 1-2 min dhe pastrojeni me një
leckë microfiber.​​

Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Substancë aktive nanijotike <5%, Substancë aktive anionike <3%, ,Dioksid Karbon 10%,Koncentrat(është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme
me ndihmën e kimisë),mbrojtes.

 

11486

8698657584565

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 500ML