LECKË CAMGUZELI

2,10 

Nuk lë gjurmë gishti, lëkurë, pluhur ose ndotje në sipërfaqen e përdorur.
Thjesht laguni me ujë të pastër, shtypni për të hequr ujin e tepërt dhe përdorni për të fshirë. Nuk ka nevojë për materiale ekstra për pastrim, por mund të përdoret indirekt me shpricë për qelq ose materiale të tjera për pastrim nëse dëshirohet.
Pastron në një herë dhe nuk lë nevojë për të tharë më pas.”

 

 

10727

B22-5040-200LZ

 

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi, Objekte (zyre)

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 50x40

Sasia: 200GR