BLACK LOSION PËR KUJDES TË MASKËS DHE LËKURES

6,50 

Përdorimi: Përdoret për polirjen e leshit, vinyli, plastik dhe sipërfaqeve të mbulesave në makinë. I ushqen dhe rinovon sipërfaqen e përdorur dhe ofron një shkëlqim natyral. Nuk mban pluhur në sipërfaqen e përdorur, Kufizon kontaminimin dhe zgjeron qëndrueshmërinë e tij
​Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbërësit: Emwipe M360 % 20-40, DMDMH, Esencë, Ujë i Dejonizuar.

 

11670

8698657588631

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 500ML