BLACK CLEANER PASTRUES NJOLLASH

5,00 30,00 

Përdorimi: 1L me 5L ujë max mund të tretet varësisht nga njolla.​
Aplikojeni në vendin e ndotur 1 min prisni dhe më pas fërkojeni me një brushë të butë adekuate, ose leckë microfiber.​
Dhe në fund pastrojeni me makinë profesionale me fuqi motorike për thithje.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm
Përbëresit : Substancë aktive anionike 3-10% , Substancë aktive nanionike <5%, Boraks <5%, DMDMH, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë.

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi, Hotelieri

Shtëpi: Solucionet