SHKËLQYES I PLASTIKËS WIEBERR

Përdorimi : Spërkateni produktin në maskën dhe pjesët plastike të automjetit tuaj dhe përhapeni me ndihmën e një sfungjeri.
Mund të përdoret në sipërfaqet plastike.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm
Përbëresit : Polydimetilsiloksan CAS NO: 63148-62-9 5-15%, DMDMH, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë), uji i Deionizuar.
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-10°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

 

11595

8698657584060

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 500ML