IK MULTI PRO 9

80,00 

Spërkatësi IK MULTI Pro 9 njihet për performancën maksimale për sa i përket ergonomisë,
lehtësisë së përdorimit dhe sigurisë.

Ky spërkatës ofron një zgjidhje profesionale spërkatjeje për të arritur rezultate optimale në
një gamë të gjerë sektorësh si:

•Pastrimi dhe dezinfektimi,
•Kontrolli i viruseve, dëmtuesve dhe epidemive,
•Automobilave,
•Industrisë dhe ajrit të kondicionuar (HVAC).

 

10908

8414685102027

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi, Ndërtimtari

Automjete: Pajisje/Mjete