IK HC TRIGGER 1

14,00 

Spërkatësi profesional IK HC TRIGGER 1 është prodhuar me materiale me rezistencë
maksimale dhe është ideal për punë të izoluara në sipërfaqe të vogla për t’u përdorur me:

•Vajra bimore dhe shtazore,
•Tretës me bazë hidrokarbure,
•Lubrifikantë,
•Produkte nafte,
•Trajtim të drurit.

10915

8414685000481

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Bujqësi, Ndërtimtari

Automjete: Pajisje/Mjete