LECKË E TRASHË PËR POLIR SUFF

5,30 

Përmes teksturës së veçantë të mikrofibres, ka një fuqi të shkëlqyer të absorbimit të ujit dhe mund të përdoret në mënyrë efektive në çdo sipërfaqe që kërkon tharje.Duke pasur fuqinë e absorbimit 10 herë më të madhe në krahasim me pëlhurat e tjera, ju jep kohë të kursyer gjatë procesit të pastrimit, duke reduktuar kohën e pastrimit në gjysmë.

 

10476

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Automjete

Automjete: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 70x50

Sasia: 300GR