ARFIX ROLL – 3384

2,20 

Kur përdorni për herë të parë, fërkojeni me shumë ujë. Është një leckë e veçantë pastrimi me fuqi absorbuese dhe të lartë pastrimi që mund ta përdorni lehtësisht në çdo zonë duke e lagur pak në përdorim të mëvonshëm.

Për ta bërë leckën tuaj të pastrimit të zgjasë më shumë, shpëlajeni pas përdorimit dhe thajeni në një vend të hapur.

11573
8690090338408

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi, Dritare/xhama

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 25x30cm