IK Pro card identifikuese

6,50 

Kartat e ngjyrave për të identifikuar përmbajtjen e depozitave midis pajisjeve të së njëjtës linjë. E kthyeshme, duke siguruar dy ngjyra në një kartë të vetme, me mundësinë për të shkruar mbi të; i ripërdorshëm dhe i lehtë për t’u përdorur.

Ka dy lloje kartash në dispozicion: Kuqe/Gjelber dhe Verdhe/Kalter.

Përshtatet me këto produkte:

 

11351

8414685032768

Brendi: IK Sprayers