IK MULTI TR 1

12,50 

Spërkatësi i shisheve IK MULTI Trigger njihet për performancën maksimale për sa i përket
ergonomisë, lehtësisë së përdorimit dhe është ideal për punë të izoluara në sipërfaqe të
vogla.

Ky spërkatës ofron një zgjidhje profesionale spërkatjeje për të arritur rezultate optimale në
një gamë të gjerë sektorësh si:

•Pastrimi dhe dezinfektimi,
•Kontrolli i viruseve, dëmtuesve dhe epidemive,
•Automobilave,
•Industrisë dhe ajrit të kondicionuar (HVAC).

 

10906

8414685000474

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi, Ndërtesa

Automjete: Pajisje/Mjete