Zorrë 6m IK

30,00 

Tubi IK 6 metra është aksesori perfekt për autonomi dhe lëvizje më të madhe në aplikimet tuaja spërkatëse .
Tubi 6 metra i përforcuar 12 mm (diametër) është kompleti i përsosur dhe i lehtë për t’u montuar për spërkatësit tuaj IK. Falë saj, ju do të jeni në gjendje të arrini në vendet më të largëta me lehtësi më të madhe lëvizjeje, duke shmangur pincimin.

Është bërë nga një material që është rezistent si ndaj acideve ashtu edhe ndaj agjentëve shkumëzues, si dhe ndaj shumicës së kimikateve në sektorin profesional të pastrimit.

Përshtatet me këto produkte:

11357
8414685032003

Brendi: IK Sprayers