PJESE IK MULTI 1.5 / PRO 2

9,50 

Me setin e mirëmbajtjes IK MULTI 1.5 / Pro 2 ju mund të zgjidhni modelin e spërkatjes midis konit të zgavrës së rregullueshme dhe ventilatorit të sheshtë.

Përshtatet me këto produkte:

11341

8414685032539

Brendi: IK Sprayers