Sale!

TREND SHAMPON PA FËRKIM PROF

12,00 55,00 

Përdorimi : 1 L shampon me 60 L ujë treteni dhe spërkateni mbi veturë. ​
Aplikojeni në veturë 2 min prisni dhe më pas pastrojeni me ujë të pastër me makinë profesionale me
shtypje.​
Mos e ekspozoni veturën në diell gjatë aplikimt sepse produkti nese thahet shpejt mund të demtoj ngjyrën e veturës​.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Acidi Di fosfanik CAS 2809-21-4 5-15%, Neutralizues CAS 1310-73-2 5-15% ,ujë i
destiluar, Polifosfat CAS 7722-88-5% <5, substancë aktive anion CAS 85536-14-7 96 <5.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet