BLACK CLEANER PASTRUES NJOLLASH

75,00 

Përdorimi: 1L me 5L ujë max mund të tretet varësisht nga njolla.​
Aplikojeni në vendin e ndotur 1 min prisni dhe më pas fërkojeni me një brushë të butë adekuate, ose leckë microfiber.​
Mos e përdor në mbrendësi të veturës.​
Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin. ​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shperlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti). ​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit: Substancë aktive anionike 3-10% , Substancë aktive nanionike <5%, Boraks <5%, DMDMH, Esencë.

 

11671

8698657585654

Brendi: Wieberr

Sektori: Tepihë, Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Tepihë: Solucionet

Sasia: 20L