DELUX SEAT CLEAN PASTRUES NJOLLASH

4,90 23,00 

Përdorimi : 1L me 10L ujë max mund të tretet varësisht nga njolla.​
Aplikojeni në vendin e ndotur 1 min prisni dhe me pas fërkojeni me një brushë të butë adekuate, ose leckë microfiber dhe pastrojeni me makinë profesionale me fuqi motorike për thithje.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Diefosforikasit ≤5% , Substancë aktive nanionike ≤5%, Propilheptanol ≤5%, DMDMH, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga
substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë), Ujë i destiluar.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete, Shtëpi, Objekte (zyre)

Shtëpi: Solucionet

Automjete: Solucionet