BLACK AROMË BUTTERFLY

20,00 73,00 

Përdorimi : Aromë për veturë, dhomë, tepihë etj.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm
Përbëresit : Etil Alkoohl CAS NO: 67-17-5 ,BETA-CARYOPHYLLENE CAS NO: 87-44-5, LINALOOL CAS NO: 78-70 6,TERPINOLENE CAS NO : 586-62-9, ujë i destiluar ,DMDMH CAS NO : 6440-58-0.

Brendi: Wieberr

Sektori: Tepihë, Automjete, Shtëpi

Automjete: Solucionet

Shtëpi: Solucionet

Tepihë: Solucionet