BLACK PLUHUR POWER PASTRUES 1KG (QAJ -KAFE)

12,00 

Përdorimi : Tunde para përdorimit, spërkate në vendin e ndotur prisni 1-2 min dhe pastrojeni me një leckë microfiber.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Sod KArbonat CAS NO :497-19-8 68-70% ,Hidrogen peroksit CAS NO : 231-765-030-32%.

 

10785

8698657586644

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Tepihë: Solucionet

Sasia: 1KG