BLACK PASTRUES ZIFTI 1L

13,00 

Përdorimi : Aplikohet në pjesë ​ku vetura është ndotur nga zifti ose edhe ndonjë njollë tjetër e vështirë.Sperkateni prisni 2 min dhe pastrojeni me ujë të pastër (me shtypje).
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Alkil klorik CASNO 127-18-4 25-40% ,Cloro hidrokarbon CASNO 84-66-2 5% ,Petroleum ether 5-15%.

 

10612

8698657588662

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete, Shtëpi, Ndërtesa

Automjete: Solucionet

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L