TREND AROMË NARA

15,00 

Përdorimi: Aromë për veturë, dhomë, tepihë etj.
Mos e përdor në mbrendësi të veturës.​
Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin. ​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shperlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti). ​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit: Etil Alkoohl CAS NR: 67-17-5, BETA-CARYOPHYLLENE CAS NR: 87-44-5, LINALOOL CAS NR: 78-70-6, TERPINOLENE CAS NR: 586-62-9, Ujë i destiluar, DMDMH CAS NR: 6440-58-0.

 

10607
8698657589713

Brendi: Wieberr

Sektori: Tepihë, Automjete, Shtëpi

Automjete: Solucionet

Shtëpi: Solucionet

Tepihë: Solucionet

Sasia: 5L