SPREJ SHKËLQYES PËR GOMA

5,00 

Përdorimi: Është i përshtatshëm për përdorim në gomat e makinës.
Spërkateni produktin njësoj në sipërfaqen e pastruar të gomës. Prisni që produkti të thahet në sipërfaqe. I ofron një shkëlqim dhe mbrojtje të shtuar në sipërfaqen e gomës. Nuk mbajnë pluhur.
​Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbërësit: Gliceroli CAS NR: 56-81-5 % 30-50, DMDMH, Esencat, Uji i Dejonizuar.

 

11705

8698657584145