RRIP RP-THB-17834

18,00 

Rripi është nga najloni i qëndrueshëm,
Rrip i fortë/i trashë,
I përshtatshëm për kova dhe çanta për pajisje,
Madhësia maksimale 120 cm / 47″.

Përshtatet me këto produkte:

FLEX MBAJTËS I PASTRUESËVE TË XHAMIT RP-THB-25962

ÇANTË ANËSORE PROFESIONALE RP-A-24364

 

11441

5412228834179

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 120 cm / 47"