FLEX MBAJTËS I PASTRUESËVE TË XHAMIT RP-THB-25962

65,00 

Kuti Drywalker Flex përmban:

Baza Drywalker Flex

Kovë shtesë Drywalker Flex

Mbajtës shtesë Drywalker Flex

Shërben për mjete pastrimi, për përvojën më të mirë, ju mund të zgjidhni të vishni dy: një në çdo anë dhe të gjitha pajisjet tuaja janë në dorë të parë!

• Transparent: kontroll vizual i nivelit të ujit,
• Pa peshë të tepërt,
• Realizuar në materiale me rezistencë të lartë ndaj abrasionit dhe të lehta,
• Sistemi i lehtë i bllokimit me butonat e lëshimit të lehtë.

 

11442

5412228259620

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete