F*LIQ PREMIUM KOL + KLİPSLER (2) RP-S-23522

22,00 25,00 

• E fortë dhe e qëndrueshme
• Sistemi i lehtë i aplikimit në dorezë,
• 100%Mikrofiber me cilesi të lartë,
• Ideale për të punuar në lartësi.

Përshtatet me këto produkte:

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete