PREMIUM F*LIQ ZËVENDËSIMI RP-S-27929

9,00 

Mundëson pastrimin e dritareve vështirë për tu arritur, pa nevojën e ndërrimit të mjeteve.

• Krijuar për dorezën lëvizëse Excelerator 2.0,
• E fortë dhe e qëndrueshme,
• Gjithashtu lehtëson zëendesimin e mbajtësve.

 

11430

5412228292795

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete