ÇANTË ANËSORE PROFESIONALE RP-A-24364

33,00 

Mënyra më e lehtë për të mbajtur mjetet tuaja.

• Mban lecka të lagura dhe të thara në mënyrë të ndara.
• Rezistent ndaj ujit.
• Qepje e përforcuar e zinxhirit,
• Sistemi i mbylljes magnetike.

Përshtatet me këto produkte:

RRIP RP-THB-17834

 

11377

5412228364249

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama, Objekte (zyre), Ndërtesa

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete