POLIKUR PRO MIKROFIBER – 2659

1,00 

Pëlhura pastruese me mikrofibër siguron pastrim të përsosur falë veçorisë së saj statike.
Është shumë i qëndrueshëm dhe absorbues.
Mund të përdoret i lagësht ose i thatë në të gjitha llojet e sipërfaqeve.

 

11560

8690090826455

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete