PJESE IK HC 1,5

8,00 

“Sprayeri profesional IK HC 1.5 është projektuar dhe prodhuar me materiale të rezistencës maksimale për të përdorur me vajra bimore dhe shtazore, zgjidhje bazuar në hidrokarbure, lubrifikantë dhe produkte naftës.

Ai është ideal për përdorim në industrinë e automobilave për detyra si pastrimi i frenave, heqja e fleteve të asfaltit dhe largimi i silikonëve në detyrat para pinturës së karrozeries.

IK HC 1.5 është optimal për aplikime industriale të mbrojtjes, zbardhjes dhe lubrifikimit, si dhe trajtimin e drurit.”

Përshtatet me këto produkte:

IK HC 1.5

 

11339

8414685032904

 

 

Brendi: IK Sprayers