IK INOX/SST 10

250,00 

“Sprayeri IK INOX/SST 10 përdoret në sektorët e ndërtimit, industrisë, kontrollit të kafshëve të dëmshme dhe sektorit të pastrimit profesional.

IK INOX/SST 10 është krijuar për përdorim me vajra bimore dhe shtazore, vajra të lirimit me viskozitet të ulët, agjentë pastrimi neutralë (jo-kloruarë), zgjidhje bazuar në hidrokarbure, lubrifikantë dhe produkte naftës.

 

11333

8414685101921

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Dezinfektimi, Ndërtesa