PASTRUES DYSHEMEJE

4,00 

Përdorimi : Shtoni 2 kapak në 20 litra ujë. Pastroni sipërfaqen prej druri me një leckë të lagur ose një leckë të lagur. Në sipërfaqe jashtëzakonisht të ndotura, derdhni produktin direkt në zonën e njollosur. Prisni disa minuta. Më pas kryeni procesin e pastrimit.
Mos e përzieni me produkte të tjera pastrimi. Ndërsa ju merrni pastërtinë që dëshironi, ajo siguron që lustrimi në sipërfaqen prej druri që pastroni të jetë afatgjatë. I jep shkëlqim shtesë sipërfaqeve prej druri. Mund të degradohet lehtësisht në natyrë, falë substancave aktive me origjinë bimore që përmban.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Acid yndyror S 2, Propylen Glycol S 3, Trietonolamine 5 2, Koncentrat
(është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë), Ujë i deionizuar.
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

 

11496

8698657584305

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L