KARROCË E VOGËL PËR NGARKESË

120,00 

Materiali: Polypropylene,
Brezi i ri Trolley i fortë, i qëndrueshëm dhe higjenik,
Vozitje e heshtur,
Më shumë kapacitete mbajtëse,
Përdorur për: qendrat tregtare, supermarketet, magazinat, fabrikat, fjetoret,

Mbajtja e fuqisë motorike: 150 kg.

 

10895

PROCART 600

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri, Ndërtimtari