FANTOM PROFESIONAL ME NJË KOVË DHE SHTRYDHËSE 25L / 18L

170,00 

Materialet: Polipropileni
Karrocë e Gjeneratës së re, e Qëndrueshme dhe Higjienike
Pastrim i lehtë
E heshtur
Kapacitet më i madh i mbajtjes
Përdoret për: Qendra të Blerjeve, Hotele, Spitalet, Fabrikat, Restorantet, Dhomat e Gjumit, Shkollat.

 

11675

PROCART JET 735S

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri, Ndërtesa

Tiparet Gjenerale

Struktura e trupi të produktit Trupi PP
Gjerësia e trupit të produktit  6 mm
Dimensionet e produktit (Gjerësia, gjatësia, lartësia) 58 x 96 x 96 cm
Pesha e produktit 12,1 kg
Rrotat 4 X Ø80 mm, plastik i trupit, gomë prapa dhe me mbrojtës
Karroca e mbetjeve Impertex 420 BRENDA
Volumi i kopartementit të mbetjeve  70 Lt
Koperta e mbetjeve  Koperta e mbetjeve me tavolinë todo, koperta qe janë klasifikuar me etiketë ngjyrë
Kosh pres 1 x 25 Lt & 1 x 18 Lt
Set aksesorësh   Mbajtës i mopave, Bazë mop dhe aparati mbajtës.