PAPUQE VAKUM INTERIER (E BARDHË) 60

8,00 

Kjo dorezë e veçantë është projektuar me një sistem të përparuar për thithjen e ujit, duke siguruar një performancë të lartë dhe efikasitet në heqjen e ujit nga sipërfaqja e divanit apo kolltukut. Lidhja e saj me një fshesë për larje e bën të lehtë për ju të pastroheni dhe në larjen e sipërfaqes së mobiljeve tuaja.

Me një dizajn të përshtatshëm dhe ergonomik, kjo dorezë ofron një përvojë të re në pastrimin e mobiljeve. Materialet cilësore dhe konstruksioni i qëndrueshëm e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyer për të mbajtur divanët tuaj të pastër dhe të freskët për një kohë të gjatë.

Mos harroni të provoni dorezën tonë për thithjen e ujit për një larje të lehtë dhe efikase të divaneve dhe kolltukëve tuaj. Një zgjedhje e shkëlqyer për të mbajtur ambientin tuaj të brendshëm të pastër dhe të kënaqshëm për të gjithë.

 

10186

24000005

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Automjete

Automjete: Pajisje/Mjete