FANTOM PROFESIONAL PËR THITHJEN E PLUHURIT 600M2 (2 MOTORA)

315,00 

Fshesë për thithjen e pluhurit me dy motorë.
Ndihmon pastrimin e mbrendshëm të veturës.
-Fshesë e cila ofron pastrim të detajuar dhe zgjidhje e përsosur për biznese si : Autolarje, Fabrika, Shkolla, Banka, Hotele, Dyqane etj.
-Dy motora për thithjen e pluhurit,
-2000W,
-9 pjesë përcjellëse,
-1 vit Garancion.

 

10350

PROMIDI 600M2

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Automjete, Objekte (zyre), Hotelieri

Automjete: Makineritë

Makineritë: Automjete, Hotelieri, Objekte (zyre)

Out of stock