MAKINË PËR LARJEN E INTERIERIT

650,00 

Makinë Star – Me dy motorë të fuqishëm, kjo fshesë me vakum largon pluhurin, papastërtitë dhe mbetjet e tjera me lehtësi.

Dizajn Kompakt dhe Portativ – Ideale për përdorim në makina, sedilje, divane dhe çdo mobilje tjetër. E lehtë për t’u mbajtur dhe lëvizur, për pastrim të shpejtë dhe efikas kudo që të jeni.
Aksesorë të Ndryshëm për cdo Nevojë – Me pajisjet shtesë, ju mund të arrini në vendet më të vështira dhe të siguroni një pastrim të thellë dhe të plotë.
Lehtësi Përdorimi – Një kabllo e gjatë dhe dizajni i thjeshtë e bëjnë këtë fshesë me vakum të përshtatshme për përdorim të përditshëm.

Makina është prodhim turk
Ka 2 pjesë përcjellëse në paketim
2 motora thithës 1 pomp uji
2400w
Garancion 6 muaj

 

10512

Brendi: Omax

Sektori: Automjete, Shtëpi, Hotelieri

Automjete: Makineritë

Makineritë: Automjete, Hotelieri, Objekte (zyre)