KOMPRESOR I AJRIT

2.000,00 

Kompresori i ajrit është një makinë që përdoret për të shtypur ajrin pajisjeve që funksionojne me ajer psh. tornado, makina e krehjes së tepihave, duke krijuar një gaz të kompresuar. Kompresioni i ajrit përdoret gjerësisht në shumë industri për shkak të ndryshueshmërisë dhe përparësisë së tij.

Specifikat:
⋅Tre fazore (2.2 dhe 7.5 Hp)
⋅11bar
⋅500L
⋅292kg
Garancion 1 vit

Brendi: Omax