FANTOM PROFESIONAL PËR THITHJEN E PLUHURIT 250M (1 MOTOR E SHKURTË)

160,00 

Fshesë për thithjen e pluhurit me tre motorë.
Ndihmon pastrimin e mbrendshëm të veturës.
Fshesë e cila ofron pastrim të detajuar dhe zgjidhje e përsosur për biznese si : Autolarje, Fabrika, Shkolla, Banka, Hotele, Dyqane etj.

Fuqia motorike : 1000 W,
Lloji i motorit: By-Pass / Faza e dyfishtë,
Tensioni / Frekuenca: 220-230 V AC / 50-60 Hz,
Funksioni : Wet & DryTank,
Materiali: Çelik inox

 

10178

Promidi 250M

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Automjete, Objekte (zyre), Hotelieri

Automjete: Makineritë

Makineritë: Automjete, Hotelieri, Objekte (zyre)

Out of stock

Tiparet Gjenerale

FUQIA E MOTORIT 1000 W
LLOJI I MOTORIT Kalim / Dy fazore
FUQIA E THITHJES 2200 mmSS
FUNKSIONI I lagesht & i thare
VOLT / FREKUENCA 220-230 V AC / 50-60 Hz
GJATËSIA E KABLLOS 10 m / 2 x 1 mm²
LLOJI I TANKUT Çelik / Çelik Inox
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT 27 lt
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT TË UJIT TË NDOTUR 13 lt
FUQIA E MOTORIT TË ÇANTËS SË PLUHURIT 15 lt
LLOJI I KYÇJES Metal
GJATËSIA E SHPRITËSIT 240 cm
DIAMETRI I SHPRITESIT Ø38 mm
RROTAT 4 x PVC Ø50 mm
MBROJTJA E MOTORIT Sistemi i shpejtimit
TRUPI I ZËVENDËSIMIT Trupi i makines CPP
PESHA NETO E PRODUKTIT 11.2 kg
PESHA TOTALE E KUTISË 14.6 kg
DIMENSIONET E PRODUKTIT Ø 420 x 590 mm
DIMENSIONET E KUTISË 450 x 450 x 745 mm