FANTOM PROFESIONAL PËR LARJEN E INTERIERIT 400CM (1 MOTOR)

400,00 

Fshesë e cila ofron pastrim të detajuar dhe zgjidhje e përsosur për larjen e makinave dhe mund të përdoret për biznese si :Fabrika, Shkolla, Banka, Hotele, Dyqane etj.

Një motor dhe një pompe të ujit,
1000W,
Rezervuar 40L dhe 27L rezervuar të ujit të ndotur
Kapacitet i qeseve të pluhurit 15 L
9 Pjese përcjellëse
1 Vit Garancion

 

10177

PROMIDI 400CM

 

 

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Automjete, Objekte (zyre), Hotelieri

Automjete: Makineritë

Makineritë: Automjete, Hotelieri, Objekte (zyre)

Tiparet Gjenerale

FUQIA E MOTORIT 1000 W
LLOJI I MOTORIT Kalim / Dy fazore
FUQIA E THITHJES 2200 mmSS
FUQIA E POMPES 3 Bar
FUNKSIONI Larjen e tepiheve & lagesht - i thare
VOLT / FREKUENCA 220-230 V AC - 50/60 Hz
GJATËSIA E KABLLOS 10 m / 2 x 1 mm²
LLOJI I TANKUT Celik / Celik Inox
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT 40 Lt
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT TE UJIT TE NDOTUR 27 Lt
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT TE UJIT TE PASTER 10 Lt
FUQIA E MOTORIT TË ÇANTËS SË PLUHURIT 15 Lt
LLOJI I KYÇJES Metal
GJATËSIA E SHPRITËSIT 240 cm
DIAMETRI I SHPRITESIT Ø38 mm
RROTAT 2 x PVC Ø75 mm PARA / 2 x PVC Ø160 mm PAS
MBROJTJA E MOTORIT Sistemi i shpejtimit
TRUPI I ZËVENDËSIMIT Trupi i makines CPP
PESHA NETO E PRODUKTIT 21 kg
PESHA TOTALE E KUTISË 23.5 kg
DIMENSIONET E PRODUKTIT Ø 560 x 880 mm
DIMENSIONET E KUTISË 560 x 500 x 935 mm