FANTOM PROFESIONAL ME NJË KOVË DHE SHTRYDHËSE

68,00 

Materialet: Polipropileni
Karrocë e Gjeneratës së re, e Qëndrueshme dhe Higjienike
Pastrim i lehtë
E heshtur
Kapacitet më i madh i mbajtjes
Përdoret për: Qendra të Blerjeve, Hotele, Spitalet, Fabrikat, Restorantet, Dhomat e Gjumit, Shkollat.

Një pjesë e kovës për ujë të pastër,
Një pjesë e kovës për ujë të papastër,
Me sistem të shtrydhjes,
Rrota praktike për lëvizje të lirë.

 

10384

PROCART JET 701S

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri

Tiparet Gjenerale

Struktura e trupit te produktit Trupi PP
Gjeresia e produktit 4 mm
Dimensionet e produktit (Gjerësia, gjatësia, lartësia) 36.5cm x 70.5cm x 80cm
Pesha e produktit 5.94 kg
Rotat 4 x Ø80 mm, trupi plastik, Prapa gomë dhe me mbrojtës
Kosh pres 35l