FANTOM PROFESIONAL KARROCË PASTRIMI

300,00 

Materialet: Polipropileni
Karrocë e Gjeneratës së re, e Qëndrueshme dhe Higjienike
Pastrim i lehtë
E heshtur
Kapacitet më i madh i mbajtjes
Përdoret për: Qendra të Blerjeve, Hotele, Spitalet, Fabrikat, Restorantet, Shkollat.

 

10893

PROCART 73101

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri, Ndërtesa

Tiparet Gjenerale

STRUKTURA E TRUPIT TË PRODUKTIT Trupi CPP
TRASHËSIA E TRUPIT TË PRODUKTIT 6 mm
DIMENSIONET E PRODUKTIT (GJËRËSIA, GJATËSIA, LARTËSIA) 73 x 148 x 108 cm
PESHA E PRODUKTIT 26,9 kg
FUQIA E MOTORIT PËR TRANSPORTIM 190 kg
KARROCA PËR MBETJET IMPERTEX 420 BRENDA
VOLUMI I KOMPARTIMENTIT TË MBETJEVE 120 lt
 RROTA 2 X Ø100 mm me frenë, 2 X Ø100 mm pa frenë, 1 X Ø100 mm në mes, trupi plastik, prapa gomë dhe me mbrojtës
NUMRI I RAFTËVE 3
STRUKTURA E RAFTËS 4 anë të hapura
DOREZA SHTYRËSE Nga një anë
SET AKSESORËSH Mbajtës mop, baza mop dhe aparati i dorezës