FANTOM PROFESIONAL ME NJË KOVË DHE SHTRYDHËSE 25L DHE 18 L

98,00 

Materialet: Polipropileni
Karrocë e Gjeneratës së re, e Qëndrueshme dhe Higjienike
Pastrim i lehtë
E heshtur
Kapacitet më i madh i mbajtjes
Përdoret për: Qendra të Blerjeve, Hotele, Spitalet, Fabrikat, Restorantet, Dhomat e Gjumit, Shkollat.

Një kovë për ujë të pastër,
Një kovë për ujë të papastër,
Me sistem të shtrydhjes,
Rrota praktike për lëvizje të lirë.

 

10385

PROCART JET 719S

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri

Tiparet Gjenerale

Struktura e trupi të produktit Trupi PP
Gjerësia e trupit të produktit 6 mm
Dimensionet e produktit (Gjerësia, gjatësia, lartësia) 58 x 73 x 92 cm
Pesha e produktit 9.9 kg
Rrotat 4 X Ø80 mm, plastik i trupit, gomë prapa dhe me parakrenë
Kosh pres 1 x 25 Lt & 1 x 18 Lt
Set aksesorësh Mbajtës i mopave, Bazë mop dhe aparati mbajtës.