DOREZË PËR PAPUQE VAKUM

30,00 

Vegla jonë për papuqe vakum është një pjesë e rëndësishme për papuqen vakum të fshesës me korent, e dizajnuar për të përmirësuar performancën e tij në heqjen e baltës, papastërtive nga sipërfaqet e ndryshme.
E bërë nga materiale cilësore, kjo vegël është ndërtuar për të zgjatur, duke ofruar performancë të besueshme dhe qëndrueshmëri për përdorim afatgjatë.

Montim i Lehtë: Kompatibile me shumicën e ekstraktorëve të fshesës me korent, kjo vegël mund të montohet shpejt dhe lehtë, duke ju lejuar të filloni pastrimin menjëherë.

PAPUQE VAKUM INTERIER (E ZEZË)

 

10198

Brendi: Fantom Professional