FANTOM SHENJË PARALAJMËRIMI

10,00 

Plastikë inxhinierike e zgjedhur, fleksibilitet i mirë, i qëndrueshëm
Jo i lehtë për t’u dëmtuar
Është i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, dhe mund të përdoret lehtësisht në: Restorante, Dyqane Ushqimore, Dyqane me pakicë dhe Vende të tjera zyrash.

 

10669

8697435932291

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Dysheme, Hotelieri, Ndërtimtari

Tiparet Gjenerale

STRUKTURA E TRUPIT TË PRODUKTIT Trupi PP
SASIA NË PAKETË 10
DIMENSIONET E PAKETËS 315 x 285 x 640 mm
PESHA E PAKETËS 7.3 kg