FANTOM PROFESUONAL PËR LARJEN E INTERIERIT 800CM2Y

500,00 

Fuqia e Motorit: 2 x 1000 W / 2000 W
Lloji i Motorit: By-Pass / Dy Faza
Tensioni / Frekuenca: 220-230 V AC / 50-60 Hz
Fuqia e Pompës: 6 Bar
Funksioni: Pastrues Tapetesh (Shampoo), Pastrim i Lagësht dhe i Thatë
Materiali i Rezervuarit: Çelik Inoks
Përdorimi për: Qendrat e Larjes së Makinave, Xhamitë, Fabrikat, Hotelet, Shkollat, Spitalet, Ndërtesat Komerciale, Konviktet, Bankat.

 

11668

PROMAX 800CM2Y

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Automjete, Objekte (zyre), Hotelieri

Automjete: Makineritë

Makineritë: Automjete, Hotelieri, Objekte (zyre)

Tiparet Gjenerale

FUQIA E MOTORIT 2 x 1000 / 2000 W
LLOJI I MOTORIT Kalim / Dy fazore
FUQIA E VAKUUMIT 2200 mmSS
FUQIA E POMPËS 6 Bar
FUNKSIONI Larjen e tepihëve & lagësht - i tharë
TENSIONI / FREKUENCA 220-230 V AC / 50-60 Hz
GJATËSIA E KABLIT 10 m / 2 x 1.5 mm²
LLOJI I REZERVUARIT Çelik
FUQIA E MOTORIT TË REZERVUARIT 80 lt
FUQIA E MOTORIT TË REZERVUARIT TË UJIT TË NDOTUR 60 lt
FUQIA E MOTORIT TË REZERVUARIT TË UJIT TË PASTËR 15 lt
FUQIA E MOTORIT TË QESE DHEU 35 lt
GJATËSIA E TUBIT 240 cm
DIAMETRI I TUBIT Ø38 mm
RROTAT 2 x PVC Ø75 mm PARA / 2 x PVC Ø160 mm PAS
MBROJTJA E MOTORIT Sistemi i shpejtimit
TRUPI ALT Trupi i makinës CPP
SHKARKIMI I UJIT TË NDOTUR Tubi i shkarkimit EVA Ø34 mm
PESHA NETO E PRODUKTIT 30.5kg
MEKANIZMI SHTYTËS Mbulesë PP mbi metal
DIMENSIONET E PRODUKTIT Ø780 x 942 mm