FANTOM PROFESIONAL PËR LARJEN E INTERIERIT 800CM2 (2 MOTORA)

450,00 

Fshesë e cila ofron pastrim të detajuar dhe zgjidhje e përsosur për larjen e makinave dhe mund të përdoret për biznese si : Fabrika, Shkolla, Banka, Hotele, Dyqane etj.

Dy motora të thithjes dhe një pompë uji,
Rezervuar 80L dhe 60L të ujit të ndotur,
Kapacitet i qeseve të pluhurit 35L,
9 pjesë përcjellëse

1 Vit Garancion

 

10084

8697435937388

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Automjete, Objekte (zyre), Hotelieri

Automjete: Makineritë

Makineritë: Automjete, Hotelieri, Objekte (zyre)

Tiparet Gjenerale

Fuqia e motorit 2 x 1000 / 2000 W
Tipi i motorit Kalimi i ngushtë / faza e dytë
Fuqia e thithjes 2200 mmSS
Fuqia e pompës    6 Bar
Funksioni    Larjen e tepihëve & tharje-larje
Voltazhi / Frekuenca:    220-230 V AC / 50-60 Hz
Gjatësia e kabllos:    10 m / 2 x 1.5 mm²
Tipi i tankut:    Çelik
Fuqia e motorit tank:    80 lt
Fuqia e motorit tanku i ujit të ndotur:   60 lt
Fuqia e motorit tanku i ujit të pastër:    15 lt
Çanta e pluhurit: 35 lt
Tipi i kapakut:    Metal
Gjatësia e shpritësit:  240 cm
Diametri i shpritësit:    Ø38 mm
Grup i tubave:    Çelik Ø38 mm
Rrotat:    2 x PVC Ø75 mm PARA / 2 x PVC Ø160 mm PRAPA
Mbrojtja e motorit:    Sistemi i shpejtimit
Pesha e produktit:   30.5 kg
Pesha totatale e kutisë: 34 kg
Dimensionet e produktit:   Ø 780 x 942 mm
Dimensionet e paketës:    535 x 705 x 1070 mm