FANTOM PROFESIONAL PËR LARJEN E INTERIERIT 250CP (1 MOTOR)

450,00 

-Fshesë e cila ofron pastrim të detajuar dhe zgjidhje e përsosur për larjen e makinave dhe mund të përdoret për biznese si :Fabrika, Shkolla, Banka, Hotele, Dyqane etj

Një motor dhe një pompë të ujit,
Rezervuar 22L dhe 11L rezervuar të ujit të ndotur,
Kapacitet i qeseve te pluhurit 15L
9 pjesë përcjellëse

1 Vit Garancion

 

10667

Promidi 250Cp

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Automjete, Objekte (zyre), Hotelieri

Automjete: Makineritë

Makineritë: Automjete, Hotelieri, Objekte (zyre)

Out of stock

Tiparet Gjenerale

Fuqia e motorit 1000 W
Loji i mororit Kalimi / Dy fazore
Fuqia thithëse 2200 mmSS
Fuqia e pompës 3 Bar
Funksioni Larjen e tepihëve & Lagësht-Tharëse
Volt / Frekuenca 220-230 V AC / 50-60 Hz
Gjatësia e kabllos 10 m / 2 x 1 mm²
Lloji i tankut PP
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT TË UJIT TË PASTËR 7 Lt
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT TË UJIT TË NDOTUR 11 Lt
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT 22 Lt
LLOJI I KYÇJES Metal
GJATËSIA E SHPRITËSIT 240 cm
DIAMETRI I SHPRITËSIT Ø38 mm
GRUPI I TUBAVE Çelik Ø38 mm
PESHË NETE E PRODUKTIT 14 kg
DIMENSIONET E PRODUKTIT Ø 560 x 830 mm
DIMENSIONET E KUTISË 560 x 500 x 780 mm