FANTOM PROFESIONAL PËR THITHJEN E PLUHURIT PA THES 20P

60,00 

Fuqia motorike: 500W,
Lloji i motorit: I tharë,
Tensioni / Frekuenca: 220-230 V AC / 50-60 Hz,
Funksioni: Letër dhe leckë qese pluhur,
Përdorimi për: Hotele, zyra, banka, spitale, dyqane.

 

10199

PROMIN20P

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Shtëpi, Objekte (zyre), Hotelieri

Shtëpi: Makineritë

Makineritë: Automjete, Shtëpi, Hotelieri, Objekte (zyre)

Tiparet Gjenerale

FUNKSIONI / FILTRIMI Pa torba
 FUQIA E MOTORIT 500 W
 LLOJI I MOTORIT I Tharë
VOLTAZHI / FREKUENCA 220-230 V AC 50/60 Hz
 FUQIA E THITHJES 1600 mmSS
GJATËSIA E KABLLËS 7.5 m / 2x0.75mm²
POZICIONI I PARKIMIT Vertikal
FUQIA E MOTORIT TË PLUHURIT 1 lt
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT TË UJIT TË NDOTUR Jo
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT TË UJIT TË PASTËR Jo
AKSESORËT Trupi i pastrimit / Këndi i gurëve / Shpruzimi i sëdiljes
DIMENSIONET E PRODUKTIT Pipa e ngjitur Ø17.5x122 cm pa pipë Ø17,5x70 cm
PESHA NETO E PRODUKTIT 2 kg
DIMENSIONET E KUTISË 590 x 220 x 215 mm
 PESHA TOTALE E KUTISË 3 kg
DIMENSIONET E PAKETËS 622x516x430 mm
PESHA TOTALE E PAKETËS 12 kg
SASIA NË PAKETË 4 Pjesë